Levél a benned élő nőnek

Levél a benned élő nőnek
Önértékelés, önszeretet, önelfogadás

Nagyon sok nő küzd önértékelési problémával és ebből adódóan önbizalomproblémával; egyáltalán nem szégyen, ha te is úgy érzed, hogy nem szereted, sőt kifejezetten már utálod önmagad.

Nem szégyen, ugyanakkor a saját egészséged érdekében változtatnod szükséges az önmagadhoz való hozzáállásodon – fogadd el és szeresd meg önmagad, légy önmagad legjobb barátnője!

Te legdrágább nő!

Ha az utóbbi időben rosszban is voltál magaddal, ne veszítsd el a reményt és a hitet.
Egészen biztosan vissza fog térni az az idő, amikor mosolyogva és büszkén nézel a tükörbe, amikor gondolatban átöleled magad és azt mondod, “szeretlek”.

Lehet, hogy most úgy érzed, hogy az egész világ ellened van, hogy senki nem szeret és te sem vagy jóban magaddal, de hidd el: csak egy pár apró lépést kell megtenned és máris közelebb kerülhetsz önmagadhoz.

Ez csak egy szakasz az életedben, ami nem tart örökké, el fog múlni. Tudd, hogy bármekkora nehézség is legyen az életedben: nem tart örökké, el fog múlni. Ez csak egy fejezet az életedben. Amikor elmúlik, újra visszatalálsz önmagadhoz!

Nagyon nehezen tudod elmondani, hogy mit is érzel. Valami nem megy a legjobban az életedben, úgy érzed elveszítetted az irányítást önmagad felett.

Kicsúszott a kezedből az életed. De te nem vagy hibás ezért, hidd el, hogy a lehető legjobban cselekedtél minden pillanatban.

Olyan, mintha más valaki életét élnéd?

Kívülről látod az eseményeket, nehéz súlyok lógnak rólad, pedig önfeledten élvezni szeretnéd az életed.
Hidd el, hogy a negatív érzések nem tartanak örökké, el fognak múlni.
Nem adhatod fel, nem fásulhatsz bele, hiszen arra születtél, hogy megmutasd a világnak: mennyire erős vagy és bármilyen akadályon felemelt fejjel át tudod küzdeni magad.

Ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak a világban, hidd el! Az a legnagyobb nehézség az életedben, hogy önmagad legyőzd, jelenleg ez egy óriási probléma számodra.

Mindannyian átmentünk már nehézségeken, szakításokon, munkahelyi vagy családi problémákon – aztán idővel megújult erővel, hittel és optimizmussal folytattuk tovább az életet.

Igen, mert az élet csodálatos, pont úgy ahogy van és erre előbb-utóbb te is rá fogsz jönni.

Gyengének és erőtlennek érzed magad? Ne engedd, hogy a szenvedés uralja az életed, ne add át magad ezeknek az érzéseknek, csak egyszerűen tedd a dolgod és élj.

Most épp ez a feladatod, ez a szereped, vedd úgy az életet, mint egy színdarabot. Idővel minden változik, jóra fordulnak a dolgok, ne emészd magad.

Emlékezz: erős, kitartó és rugalmas személyiség vagy és semmi nem tud legyőzni! Fogadd el és szeresd önmagad feltétel nélkül!

Emlékezz vissza egy olyan nehéz helyzetre, amikor úgy érezted, hogy mindennek vége, nincs tovább értelme az életednek.
És mégis túljutottál rajta, elmúlt, mostanra már alig tudod átérezni, hogy akkor mennyire tragikusan láttad az életed.

Egy olyan világban élünk, amikor pillanatok alatt minden megváltozik körülöttünk, nem szabad beletörődni a nehézségekbe, egy dolgot minden körülmények között őrizz meg – az önmagadba vetett hitedet!

Tartós és jó egészséget kívánok!

Szabolcsi Tamás
bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta

Facebook: harmoniahaz.nyiregyhaza
Honlap: harmoniahaz.aranyszal.hu
Email: harmoniahaz1@gmail.com
Telefon: (+36) 70/289-29-13

Szerző:
Szabolcsi Tamás
Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Szabolcsi Tamás

Bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.