A fejlődés útja

A fejlődés útja
Légy boldog most!

Sokszor olyan helyzetben találhatjuk magunkat az életben, amilyennel addig még nem találkoztunk – aztán idővel, a begyűjtött tapasztalatok által jobban ki tudjuk ismerni magunkat és megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Ugyanakkor vannak olyan szituációk, életleckék, melyeket egyesek túl későn tanulnak meg… Most következzen ezek közül hat, amelyekre érdemes lehet neked is odafigyelni!

 

1. Ne pazarold az idődet!

Az idő – ha rosszul osztod be – akár tönkre is teheti az életed, ezért nagyon fontos, hogy mindig a jelen problémáira, szépségeire, történéseire összpontosíts, hiszen ahogy most élsz, az a jövődre is kihatással lesz. Tisztítsd meg a gondolataid és bátran végezz nagytakarítást az otthonról hozott batyuban is. Felszabadító érzésben lehet részed. Szüleid, nagyszüleid mintái már nem biztos, hogy ma is működőképesek… változtass bátran!

2. A saját szabályaid alapján élj!

Ne mások játékszabályai szerint élj, hanem te döntsd el, hogy mit akarsz és azt hogyan, mert csak így tudod elérni a kitűzött céljaidat.
Lépj ki a komfortzónádból, merj nagyot álmodni. Így képes leszel elhárítani az akadályokat. Ha nem így teszel, sok örömtől foszthatod meg magad az életben.

3. Kövesd a szíved szavát!

Mindenkinek így kellene tennie – mert ez az igazi élet, önértékelés és önbecsülés lényege.
Természetesen jól teszed, ha meghallgatsz különböző tanácsokat, de mikor meg kell hoznod a döntést, akkor leginkább a szívére hallgass. Tekints befelé, figyeld meg, hogy mit súg neked.

4. Ne panaszkodj!

Meglehet, az élet olykor nem tűnik igazságosnak, de a gondjaidat helyetted senki nem fogja elintézni, megoldani.
A végén általában neked kell letörölni a könnyeidet és újrakezdeni az életed. Ne vesztegesd az időt, cselekedj!

5. Néha nyugalomra, egyedüllétre van szükség.

A nagy pörgésnek ára van, ezért jól teszed, ha néha visszavonulót fújsz, kissé lecsendesedsz és a gondolataidba merülsz.
Ezzel jót teszel a lelkednek, feltöltődsz és rájössz arra is, hogy mi a célod, feladatod az életben.
Fontos akkor is, ha úgy érzed: elakadtál az életed valamely területén vagy nem megfelelő irányba haladsz!

6. A pénz nem mindenre jelent megoldást!

A pénzzel nem lehet a boldogságot megvásárolni. Mégis sok ember feláldozza az örömét az anyagi javakért, mert azt hiszi attól boldogabb lesz. Légy boldog most, így a pénz is könnyebben megtalál! Élj meg minden pillanatot a maga teljességében, egyediségében.

Ha kérdéseid merültek fel keress bátran.

Tartós és jó egészséget kívánok!

Szabolcsi Tamás
bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta

Facebook: harmoniahaz.nyiregyhaza
Honlap: harmoniahaz.aranyszal.hu
Email: harmoniahaz1@gmail.com
Telefon: (+36) 70/289-29-13

FONTOS!

A bioenergetikai kezelés és a tanácsadások nem helyettesítik az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést, azok elismert kiegészítői. Nem vagyok orvos, nem garantálok gyógyulást – ahogy mondani szoktam: hozott anyagból dolgozom. A kliens állapota határozza meg a közös munka során a haladás lehetséges és szükséges irányát, sebességét. A nyugati értelemben vett orvos által felállított diagnózist tiszteletben tartom, a javasolt terápia milyenségét és mennyiségét is ő határozza meg, ő a felelős érte. Nekem az egészséged, a jólléted a fő szempont és hiszem, hogy több terület megfelelő szakemberei képesek együtt dolgozni egy közös célért.

Szerző:
Szabolcsi Tamás
Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Szabolcsi Tamás

Bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.