Az Univerzum segít!

Az Univerzum segít!
Merj segítséget kérni!

Mindenkivel előfordult már, hogy bizonytalan volt a jövőjével kapcsolatban – félt vagy éppen nem tudta eldönteni, hogy melyik utat válassza. Sokakban felmerült már a kérdés, hogyha az Univerzumtól kérsz útmutatást, akkor hogyan kaphatsz válaszokat a kérdéseidre? Milyen módon kérj jeleket? Íme néhány lehetőség! Az Univerzum segít, csak kérj!

1. Teremts saját jelet Önmagadnak!

Ha nehéz döntés vagy választás előtt állsz, nem tudsz dönteni, és az Univerzumtól várod a segítséget, akkor küldd ki a kérésed az Univerzumnak, és kérj magadnak egy saját visszaigazoló jelet is. Bármi lehet ez a jel; egy kép, egy személy, egy város neve, egy dal, egy tárgy stb. Az a fontos, hogy tudd: számodra mit is jelent.

Nagyon egyszerű példával élve: Nem tudod eldönteni, hogy délután elmenj-e egy találkozóra. Küldd ki az Univerzumnak azt a kérést, hogy mi számodra a legjobb. Kérd meg, hogy küldje meg a választ, és küldjön egy jelet is megerősítésül; ha menned kell, akkor a következő fél órán belül legyen egy leomlott vakolatú ház a látóteredben.
Ha több ház is van, aminek pereg a vakolata, akkor mondjuk kívánd azt, hogy a kedvenc virágod legyen a kertben vagy egy érdekes madár vagy pillangó szálljon el a ház előtt, amikor ott vagy… Tiéd a választás, csak légy kitartó, következetes, figyelj és higgy!

2. Írd le a terveid!

Írj egy levelet az Univerzumnak, amelyben a segítségét kéred. (Mint egy kisgyermek, aki a Mikulásnak elküldi a kívánságait).
Akár új munkahely kiválasztása előtt állsz, akár egy új párkapcsolatba szeretnél belevágni, szükséged lehet némi útmutatásra, hogy a jó úton kezdj el járni, ezért írd le mit és hogyan szeretnél – és kérd, majd köszönd meg a fentiek segítségét. És ami a legfontosabb: higgy. Mindent, amit leírsz, jelen időbe és kijelentő módba helyezd, mintha már meg is kaptad volna, hiszen az Univerzum arra tud reagálni!

3. A jelenben élj!

Ha a múlton rágódsz vagy túlságosan előre tervezel – nem élsz a jelenben. Élj meg minden pillanatot. Nézz szét magad körül és vegyél észre, majd köszönj meg minden jót. Az Univerzum nem hiába küld neked eseményeket, embereket. Vedd észre, ki / mi az, akitől / amiből tanulnod kell valamit – és vedd észre, hogy melyik feladat egy ajtó, amellyel egy új lehetőség nyílik meg számodra.

4. Összpontosíts!

Mielőtt a megoldás megérkezik hozzád lehet, hogy úgy fogod érezni: minden összeesküdött ellened. Bármennyire is nehéz fókuszálj arra, amit el akarsz érni és ne gondolj arra, amit nem szeretnél.
Ha egy remek új állást szeretnél, talán az egyik helyen visszadobják az önéletrajzod – de ne csüggedj, mert ez is egy jel lehet, hogy nem ez a megfelelő munka és biztos, hogy később egy sokkal jobb helyre fogsz kerülni. Csak higgy!

Honnan tudod, hogy már úton van a segítség? Ismétlődő számok, dallamok, jelek, mondatok. Merj segítséget kérni – akár az itt leírt módokon, akár direktben megfelelő szakembertől. Te csak többé válhatsz általa!
Ha kérdéseid merültek fel keress bátran.

Tartós és jó egészséget kívánok!

Szabolcsi Tamás
bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta

Facebook: harmoniahaz.nyiregyhaza
Honlap: harmoniahaz.aranyszal.hu
Email: harmoniahaz1@gmail.com
Telefon: (+36) 70/289-29-13

FONTOS!

A bioenergetikai kezelés és a tanácsadások nem helyettesítik az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést, azok elismert kiegészítői. Nem vagyok orvos, nem garantálok gyógyulást – ahogy mondani szoktam: hozott anyagból dolgozom.  A kliens állapota határozza meg a közös munka során a haladás lehetséges és szükséges irányát, sebességét. A nyugati értelemben vett orvos által felállított diagnózist tiszteletben tartom, a javasolt terápia milyenségét és mennyiségét is ő határozza meg, ő a felelős érte. Nekem az egészséged, a jólléted a fő szempont és hiszem, hogy több terület megfelelő szakemberei képesek együtt dolgozni egy közös célért.

Fotók: Pixabay ingyenes letöltés

Szerző:
Szabolcsi Tamás
Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Szabolcsi Tamás

Bioenergetikus, életmódtanácsadó, NLP-tréner, ajurverdikus tanácsadó, fitoterapeuta.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.