Sándor Kata Daya

Sándor Kata Daya

 

„Nagy örömmel üdvözöllek Vándor az utamon, ha erre tévedsz. Nyitott szívvel mosollyal az arcomon fogadlak Téged, együtt érzek Veled, osztozok örömödben, bánatodban, hogy majd, ha eljő az idő, akkor ismét szét váljanak útjaink a szeretetnek magvait hagyván egymás szívében.” (Daya)

 

 

Sziasztok,

Sándor Kata Daya vagyok, egy örökös utazó, szüntelen keresvén a végső válaszokat. Életem szövevényes szőnyegén hihetetlen külső és belső utazásokban volt (s mind a mai napig van) részem.

Utam során először a test felől közelítettem a lélek irányába és munkás életem első 13 évében gyógytornászként támogattam a hozzám fordulókat. De ez számomra nem volt kielégítő és a lelkem másra szomjazott, másra hívott engem, s az évek leforgása alatt megszámlálhatatlan módon és formában merültem el az önismeret rejtekeiben. Kiragadva a teljesség igénye nélkül pár számomra meghatározó állomást:  tarot,  kineziológia One Brain módszere,  reiki, asztrológia, pszichológiai OH Kártya, meditációk hada, szívfonál kezelés, családállítás.

A saját önmegismerésem egyik fontos megállójában megismerkedtem Harry Palmer által az Avatár mélyreható technikájával és váltam Avatar® Mesterré s e tudást a napjainkban is beépítem a kezeléseimbe.

Mindeközben száguldván tovább varázs szőnyegemen eljutottam Indiáig és a Nemzetközi Osho Központig, ahol a meditációk a minden napjaim részévé váltak.

Repülvén tovább Spanyolországba, ahol elvégeztem a szívemhez oly közel álló mélyreható és csodálatos technikát a családállítást és váltam annak instruktorává Svagito Liebermeister szeretett mesterem tanításai révén, akinek máig sokat köszönhetek.

Nagyon sokan és sokféle módon hatottak rám, felsorolni mindenkit képtelenség, de akit még mindenképpen szeretnék tisztelt mestereim között megemlíteni, Flo Aeveia-t, akinek a szívbe megérkezés élményét és a feltétel nélküli szeretet megtapasztalását köszönhetem. Minden kezelésemben hálát adok érte és minden tanítómnak, akik azzá segítettek válnom, aki ma lehetek és természetesen ez az utazás soha véget nem érő, úgy ahogy Ti is úgy én is úton vagyok, fejlődök, alakulok változok a legnagyobb alázattal, ami csak tőlem telik. Nincs megállás, hiszen az egyenlő a halállal, ahogy Osho mester mondta vala:

“Az élet egy örökös folytonosság. Semmilyen végcélhoz nem akar eljutni. Maga a zarándoklat, maga az utazás jelenti az életet; nincs hová elérni, nincs végállomás – csak táncolni és az úton lenni, vidáman haladni, nem törődve semmilyen úti céllal”

És hogy mire számíthatsz, ha eljössz hozzám? Egy szeretetteli, őszinte térben épp az fog megtörténni és olyan módokon, amire a lelked hív és amire kész vagy, neked csak a nyitottságodat kell hoznod és mindig egy csoda, ami köztünk megtörténik, hol kisebb, hol nagyobb csodák, hiszen az egymással való szívbéli kapcsolódás az emberi lét egyik áldása és csodája! Gyere és éljük meg együtt a szeretetet, úgy ahogy köztünk megjelenik és engedjük meg, hogy e térben a gyógyulás magától megtörténjen.

Várlak őszinte szeretettel,

Daya

Egyéni és csoportos családállító, meditáció, életmód tanácsadó (tarot és OH kártya tanácsadások, reiki és szívfonál kezelések, meditációk, önismereti technikák)

Telefon: 30/8208556
E-mail: spiritofdaya@gmail.com
Facebook oldal: Spirit of Daya

 

 

Szerző:
Sándor Kata Daya

A cikk szerzője:

Sándor Kata Daya

Egyéni és csoportos családállító, életmód tanácsadó (tarot és OH kártya tanácsadások, reiki és szívfonál kezelések, meditációk, önismereti technikák)

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.