Tari Valéria
Tari Valéria (szakértő)

Tari Valéria
Párkapcsolati konzulens

Nem könnyű életutat választottam magamnak, hogy eljussak oda, ahol jelenleg tartok.

Amikor kikerültem a nagybetűs Életbe, elkezdtem követni a családi mintákat, sorsokat. Nem kellett hozzá sok idő, hogy rájöjjek, nem a saját utamat járom, és nem tudok önbeteljesítő életet élni. Ekkor a Szent István Egyetem Gazdaságtudományi szakán Vállalkozásszervező Közgazdász diplomát szereztem, és úgy gondoltam, most már megválthatom a világot. Nem így lett.

Egy szomorú esemény következtében, 2005-ben hallottam először a hívást. Olyan eseménysorozat kezdőtött meg az életemben, ami nem is terelhetett más felé, csak a spiritualitás irányába. Ma már csodaként tekintek arra a napra, és Hálás vagyok.

A 2008-as gazdasági válság vízválasztó volt az életemben. Összedőlt a régi világom, és elvesztett minden anyagi javam. Csak a hitem maradt. Eleinte abban bíztam, hogy valaki majd megszán és felsegít. Elvártam, hogy mások oldják meg az életemet és a problémáimat. Mivel nem érkezett meg a segítség, teljesen magamra maradtam, és a hosszú önsajnálattal teli évek után, – amikor már nagyon fájt – elengedtem az elvárásaimat, mert rájöttem, hogy minden belőlem ered, és csak én vagyok képes ezen változtatni. Nem okolhattam mást, csak magamat, ezért szembe kellett néznem önmagammal. Rengeteg csalódás, gyötrelem, küzdelem, szenvedés és önfeladás után úgy döntöttem elég, ez így nem mehet tovább. Válaszokat kezdtem keresni, és meg akartam találni a megoldást.

Nagy utazáson mentem keresztül, mire rájöttem, hogy ki nem vagyok, és még most is tart az út az Isteni önmagam megtalálásához. Önismereti módszerekek segítségével szembenéztem a tudattalanomban meghúzódó hitrendszereimmel, negatív mintáimmal,  gátjaimmal, negatív programjaimmal, és nagy felfedezéseket tettem belső világomban.

Rájöttem, hogy az életem és a sorsom magam irányítom. 

Tizenhat éve élek tudatosan. Betekintettem a pszichológia világába is, és a mai napig használom az elsajátított önismereti módszereket, mind önmagamon, mind konzulensként, vagy instruktorként. Szívesen osztom meg a megszerzett tapasztalataimat.

Miután megismertem valódi önmagam, figyelmet fordítottam a párkapcsolati problémáim megoldására is. Tudni akartam, hogy miért nem működtek a kapcsolataim, mi az oka a magányomnak, és mi kell ahhoz, hogy megtaláljam az igazi szerelmet, a valódi társamat. Nyitottá váltam, hogy megismerjem a férfi működését, és a boldogsághoz vezető utat.

A sok felismerés, negatív bevésődések, tanfolyamok, könyvek és a férfiakkal történő tömeges számú őszinte beszélgetések mind megértették velem, hogy mitől tud jól működni egy párkapcsolat. Megtudtam, hogyan működik a férfi, hogyan működöm én, és mit kell ahhoz tennem, hogy együtt is jól tudjunk működni.

Ma már jogosan mondhatom el, hogy ismerem önmagam, ismerem a férfit és az ő működésüket is. Ezért döntöttem úgy, hogy tapasztalataimmal segíteni, szolgálni kívánom a nőket, hogy boldog, harmonikus párkapcsolatban élhessenek.

Szeretném, ha mindenki birtokában lehetne ezeknek a felismeréseknek, mert szívből kívánom az emberiségnek a boldogságot. Szeretném, ha minél többen használni tudnák, és a javukra tudnák fordítani a feltárt “titkokat”.

Tari Valéria

99% Légy az egyetlen! című könyv szerzője,
Párkapcsolati Szakértő,
Szent Kakaó Healing Ceremónia Facilitátor,
ThetaHealing Instruktor

Web: 99szazalek.blog

Web: cacaohealinghu.wixsite.com

Facebook: 99% Valódi Nők

Facebook: dancing chocolate

 

Pár fontosabb alternatív tanulmány és tapasztalat a teljesség igénye nélkül:

Shaman Belső Utazások – 2014 – jelenleg is

Theta Healing Idaho, USA – 2014

 • Theta Healing Basic DNA Instructor,
 • Theta Healing Advanced DNA Instructor,
 • Theta Healing Manifesting and Abundance Instructor,
 • Theta Healing RHYTHM to a Perfect Weight Instructor, 

Theta Healing London, UK – 2013

 • Theta Healing Rhythm to a perfect weight,

Theta Healing Budapest – 2012-2013

 • Theta Healing Manifesting and Abundance,
 • Theta Healing Intuitive Anatomy,
 • Theta Healing Game of Life,
 • Theta Healing Soul Mate,
 • Theta Healing DNA 3,
 • Theta Healing Basic DNA,
 • Theta Healing Advanced DNA 

Psychodrama Budapest – 2010

Családállítás 2010-jelenleg is

Wicca vallás 2005-2010

 

 

Szerző:
Tari Valéria

A cikk szerzője:

Tari Valéria

99% Légy az egyetlen! című könyv szerzője,
Párkapcsolati Tanácsadó,
Szent Kakaó Healing Ceremónia Facilitátor,
ThetaHealing Instruktor

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.