Orlikné Pintér Judit
fbtmdn

Orlikné Pintér Judit
Nőiség mentor, Bars kezelő, Reinkarnációs utaztató

Orlikné Pintér Judit vagyok, a Csodálatos Nő oldal megálmodója. 2013-ban léptem a spiritualitás útjára, amikor a Pránanadi® energetikai rendszerrel kezdtem ismerkedni, amiből máig szeretettel használom a reinkarnációs utaztatás módszerét.

2018-ban, harmadik várandósságom idején ismerkedtem meg az Access Consciousness® irányvonallal és végeztem el a Bars tanfolyamot, így kezelővé váltam és nagyon szeretem alkalmazni ezt a technikát a mai napig is. Eközben kezdett el nagyon érdekelni a nőiség, a női lét témaköre is. 2020-ban végeztem el a női körvezetői tanfolyamot, azóta indítok női köröket, tartok meditációkat és adok testkezeléseket.

Életem során sokáig nem találtam meg önmagamat nőként. Fiatal koromban rejtegettem nőiességemet, nem tudtam mit kezdeni a testi adottságaimmal vagy a bókokkal. Párkapcsolataim ugyan nem voltak soha rövid távúak, de mindig sok volt bennük a konfliktus, nem találtam bennük a helyemet. Egy 7 évig tartó párkapcsolat végére akkor került pont, amikor végre kiálltam magamért, és nem voltam hajlandó tovább más életét élni és álarcok mögé bújva szenvedni. Akkor kezdtem el ténylegesen felfedezni, hogy ki is vagyok én.

Utána tudtam megfogalmazni, hogy mit szeretnék egy párkapcsolattól, és milyen életet szeretnék igazán élni én mint NŐ, milyen párt szeretnék magamnak. Azt kell mondanom, hogy sikerült megtalálnom azt a Férfit, akit kerestem, és azt a párkapcsolatot, amilyenre vágytam, és sikerült a nemi szerepeket helyükre tenni magamban, és beleállni NŐi erőmbe, NŐi mivoltomba. Hosszú önmunka van már mögöttem, és nem kevés előttem, de a támogató háttér és az együtt haladás mindig újabb és újabb erőt ad a fejlődéshez és az új kihívások leküzdéséhez. 

Három gyermek Édesanyjaként az anyaság témakörében is szereztem gyakorlati tapasztalatokat. Két lányom és egy fiam van. A női életút nagyja még előttem áll, de fiatal korom ellenére beleálltam a tanítói szerepkörbe, mert úgy érzem, hogy a jelenlegi helyzet megkívánja azt, hogy minél több NŐ kapja meg azt a tudást és biztatást, ami a belső harmóniájához, a nőisége kiteljesedéséhez vezet.

Nőiség mentor, Bars kezelő, Reinkarnációs utaztató

 

Szerző:
Orlikné Pintér Judit

A cikk szerzője:

Orlikné Pintér Judit

Női körvezető, Access Bars kezelő, Aromaterápiás terméktanácsadó

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.