Nagy Krisztina

Nagy Krisztina

Nagy Krisztina vagyok, Numerológus, Lélekvezetési mentor, Angyaltanár és Theta Healing konzulens. Kisgyermekként a nagymamám vezetett el engem az angyalok és más lények csodálatos birodalmába. A halála után sokáig távol tartottam magam ettől a világtól, aztán elérkezett az a pont az életemben, amikor képességeim már annyira felerősödtek, hogy tudtam, bele kell állnom a Teremtő által számomra kijelölt feladatba. Így kértem hát a Teremtőt, hogy mutassa meg, melyik lenne számomra a legmegfelelőbb technika, amivel gyógyíthatnám az emberek lelkét.

2016-ban ezen az úton találtam rá az Access Bars technikára. Ekkor még egy esküvői ruhaszalonban dolgoztam, mellette pedig egyéni konzultációkat tartottam. Ezt, a számomra új technikát a családomon és a barátaimon gyakoroltam. Később meditációkat is el kezdtem írni, aminek tesztelésére szintén a családtagjaim vállalkoztak lelkesen. 

Hirtelen felfordult az életem, amiről addig azt hittem, hogy jó nekem, teljesen új fényben tűnt fel előttem. Úgy éreztem, hogy addig alvó állapotban léteztem. 

2017-ben megismerkedtem a Theta Healing tehcnikával és konzulenssé váltam. A Theta Healing által még több tudást kaptam és újabb ajtók nyíltak meg előttem. Ekkor már szemernyi kétség sem volt bennem, hogy az én utamnak a gyógyításról, a szolgálatról kell szólnia. Úgy éreztem, hogy még több tudást akarok magamba szívni, így 2018-ban elvégeztem Kiss Zoltán Zéro numerológia tanfolyamát, majd Szilasi Márti Source Memory Healing képzését.

2018. februárjában megtartottam az első angyaltanfolyamomat Székesfehérváron, melyet saját magam csatornáztam le. Ezen a tanfolyamon az általam összeállított játékos feladatok és meditációk, gyakorlatok által ismerkedhetnek meg a résztvevők az angyalokkal. Ezt követte 2020-ban egy komplex, három napos képzés, az Angyaltanár képzés, melyet egyaránt magam állítottam össze. Édesanyámmal közösen évek óta tartunk Számmisztika tanfolyamokat, melyek csak úgy, mint az angyaltanfolyamok, nagyon közel állnak a szívemhez. Még ebben az évben elvégeztem Simonyi Éva asztrológia képzését, ami tovább tágította ismereteimet.

Jelenleg asztrozófiát tanulok és különböző, a nőiséggel kapcsolatos előadásokat hallgatok. Folyamatosan képzem magam, hiszen tanulni és fejlődni születtünk erre a Földre.

Nemsokára elindul a Lélekvezetési mentor tanfolyamom, mely szintén egy átfogó, több napos képzés lesz, melyet terapeutáknak vagy leendő segítőknek ajánlok. Ez a tanfolyam saját szellemi termékem, saját tapasztalásaim és a meglévő tudásom által állítottam össze. A képzésen megtanítom a résztvevőket saját meditációt írni, megtanuljuk az angyalkártyákkal való útmutatást, bepillantást nyerhetnek a számmisztika alapjaiba és rengeteg oldáson, meditáción, feladaton keresztül vezetem el őket saját igaz önvalójukhoz és valódi hivatásukhoz, mely a lelkükből fakad.

Az Angyaltanfolyam, Lélekvezetési mentor és a Számmisztika tanfolyamokon kívül egyéni konzultációkat is tartok blokkoldással, és számmisztika elemzéssel kapcsolatban is várom szeretettel a hozzám fordulókat. A meditációk tartása pedig szintén a munkám olyan része, melyet teljes odaadással, szívből végzek.

Szeretettel várlak Téged, ha úgy érzed, változtatni szeretnél az életeden és a lelked hívó szavát követnéd! 

Angyali szeretettel,

Nagy Krisztina

Numerológus, Lélekvezetési mentor, Angyaltanár, Theta Healing konzulens

Facebook elérhetőség: www.facebook.com/angyalogia

E-mail: angyalogia@gmail.com

Weboldal: www.lélekszámok.hu

A cikk szerzője:

Nagy Krisztina

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.