Kutics Mariann

Kutics Mariann

Kutics Marianna vagyok.

KvantumTudatosság oktató és tanácsadó, a hawaii tradíciók közvetítője, lomilomi masszőr.

Hivatalos végzettségem szerint okleveles üzemgazdász és rendszerszervező vagyok. Voltak évek mikor mindezt tévedésnek tartottam és “gyógyítóvá” akartam válni. Ma már mosolygok ezen és hálás vagyok, különösen a rendszerszervezői diplomának.

A KvantumTudatosság útján megérkeztem az élet rendszerszemléletéhez egy másik szinten és milyen jó, hogy a téma nem idegen.
Évtizedeket dolgoztam informatikusként, majd a Rádió C pénzügy-pályázat-iroda vezetője/mindenese voltam szívvel-lélekkel kilenc éven át.

Valamikor a fiam születése után visszaköszönt  a gyerekkorom,  rengeteg fizikai és lelki szenvedéssel, amiből gyógyszer nélkül álltam fel. Itt indultak hatalmas változások bennem és az életemben. 

Évtizedeken át kutattam a létezés, az univerzum titkait. A szépség, az öröm és a szenvedés titkait önismereti tréningeken, pszichológus kanapéján, gyógyító tanfolyamokon. Különböző kultúrák szellemi útjaival ismerkedve, gyógyító módszerek sokaságával. Megéltem  leírhatatlan élményeket, mint extázis, transz és Csend, Önmagam megtapasztalása.

Tapasztalatból hiszek a változás képességében. Felismertem, ahogy változik a képünk önmagunkról, a lehetőségeinkről,  úgy változik meg a világ érzékelésének folyamata,  úgy tágul ki a Tér és  jelennek meg új minőségek, mint pl. egészség, kreativitás, az öröm és a szeretet természetes állapota.

Az éber tudatosságot, a  szépséget, az egészséget, a szeretetteli kapcsolatokat, az élet  örömét szolgálom.
Már nem akarok mindent megérteni, felfogtam, hogy nem is lehetséges, sőt nem szükséges. Inkább hagyom, hogy  magával vigyen egyfajta szemlélődő állapot. Ma a legnagyobb szabadságot és lelki békét az elmében fenntartott  téves elképzelések sokasága nélküli lét adja.

A hozzám fordulóknak   új nézőpontot, szemléletet adok  az Ébredés útján –  szeretettel, értő figyelemmel vagy éppen érintéssel biztonságos térben.

A lehetőségek velem:
  • KvantumTudatosság I.-II. tanfolyam
  • Huna – a Tudatosság hawaii útja tanfolyam
  • KvantumTudatosság konzultáció és kezelés
  • Lomilomi masszázs
  • Gyengéd energetikai hangolás
  • Theta Healing konzultáció

Várlak szeretettel és 30 éves spirituális utam tapasztalatával.

https://szabadaramlas.hu/

marianna.kutics@gmail.com

+36 20 982 5535

Szerző:
Kutics Mariann

A cikk szerzője:

Kutics Mariann

KvantumTudatosság oktató és tanácsadó
Hawaii tradíciók közvetítője
Lomilomi masszőr

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.