Juhász Diána

Juhász Diána
Természetgyógyász

Humánerőforrás menedzser és Pénzügy számvitel szakon diplomáztam, több, mint 10 éve. Hamar éreztem, hogy a hivatásom teljesen más irányba szólít engem. Egy betegségen keresztül találkoztam alternatív gyógymódokkal. Saját gyógyulásom segített abban, hogy megérezzem, mi az én igazi utam.

Ezután elkezdtem magam képezni, számos oklevelet szereztem, mint Természetgyógyász, Fülakupunktúrás addiktológus, Life & Art Coach, Svédmasszőr, Talpmasszőr stb. Tanultam numerológiát, energetikai kezelést, Tarot elemzést stb. 

A hatékony nézőpontváltás nagyban gazdagítja a mély felismeréseket. Hogy kinél melyik technikát vagy módszert alkalmazunk, azt közösen döntjük el a klienssel.

Azt gondolom, hogy rengeteg alternatív gyógymód elérhető. Viszont az emberi tényező a fő kapcsolódási pont. Ezért gondolom azt, hogy a kölcsönös szimpátia és a bizalom az, amire egy támogató kapcsolatot fel lehet építeni. 

Az értő figyelemmel és szembesítő kérdésekkel töltött egyéni konzultációkat tökéletesen kiegészíti a fülön lévő akupunktúrás pontok kezelése. Magas hatékonyságot mutat, amikor az egyéni konzultációkat összevonjuk energetikai kezeléssel. Továbbá van, akinek az érintés az, ami leginkább hiányzik, így egy rövid meditáció után egy relaxáló masszázzsal tudjuk a leghatékonyabban megtámogatni a testi-mentális-lelki jól-létét!

Amikor úgy érzed, hogy készen állsz változtatni az életminőségeden, én itt leszek!

Juhász Diána

Természetgyógyász

Fülakupunktúrás addiktológus

Life & Art Coach

Budapest / Hatvan

+ 36 20 364 0838

juhaszdianaa@gmail.com

juhaszdiana.com

 

Szerző:
Juhász Diána

A cikk szerzője:

Juhász Diána

Természetgyógyász, Fülakupunktúrás Addiktológus, Life and Art Coach

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.