Hatzopoulos Elektra

Hatzopoulos Elektra

…RÓLAM…

1974-ben születtem Magyarországon egy görög családba, ahol édesanyám magyar édesanyja kivételével mindenki Görögországból „származott el”.

Voltam kiváló kisdobos és úttörő anélkül, hogy gyermekként bármikor is megértettem volna az „akkori nagy ünnepek” lényegét, de annál inkább átérezve a magyar népmesék és népdalok nagyszerűségét. A rendszerváltás gimnáziumi éveim alatt „ért utol”, ahonnan tanulmányaim az akkor még Külkereskedelmi Főiskola néven futó intézmény Nemzetközi Kommunikáció PR szakirányán folytattam tovább. Innen az akkori „Közgáz” (Közgazdasági és Államigazgatási Egyetem) BIGIS tagozatának esti variációján folytattam tovább tanulmányaim, ami lehetővé tette a munkába állást is. 

Hálával tartozom a jelenlegi magyarországi oktatási rendszernek, ugyanis időközben sikeresen elvégeztem az ELTE óvópedagógus szakot majdnem teljesen térítésmentesen. Vallom, hogy a jövő (óvó)pedagógusai számára is létszükség lesz az önismereti és kommunikációs eszközök a mainál jóval mélyebb szintű elsajátítása, mivel az új nemzedékek (lelkek) érzelmi és kommunikációs szükségletei új típusú pedagógust igényelnek a hatékonyabb támogatás, útmutatás, megértés, elfogadás és szeretet jegyében.

Dolgoztam a közigazgatási rendszernek kívülről tanácsadó cégben, illetve belülről különböző intézmények munkatársaként, mint az akkori Nemzeti Etnikai és Kisebbségi Hivatal, a CFCU vagy a Gazdasági Minisztérium. Strasbourgban 3 hónap gyakornoki munka alkalmával (Európa Tanács) betekintést nyerhettem nemzetközi szinten is a közigazgatás rejtelmeibe. Azt hittem, majd Brüsszelben fogok dolgozni az ország uniós csatlakozása után, mert akkor még megvolt bennem a hév, és a hit, hogy a közigazgatási rendszerek mentén lehet az embereket nagymértékben támogatni… A sors máshogy gondolta.

2002. végén ismerkedtem meg Budapesten gyermekem apukájával, egy nagyszerű görög diplomatával, akivel 2003 őszén egy visszafogott ortodox esküvő keretén belül egybekeltünk. A közigazgatási vonal megmaradt, de már más színekben és szinteken. Kezdetét vette egy 11 éves külföldi lét Ausztrália, Görögország és Peru „viszonylatokban”.

Görögországtól kaptam gyermekem édesapját, Ausztráliától gyermekem, valamint az első inspirációt az Életvitel Útmutatás (Life Coaching) tanfolyam elvégzésével önfejlesztés témakörben. Peru adta meg a kapcsolódást önmagamhoz és indított el azon az úton, amelynek következtében elérkezett az „újra kalibrálás” időszaka, és egy 180 fokos fordulattal fordítottam hátat addigi életemnek, és költöztem 2015-ben vissza Magyarországra kisfiammal a teljes újrakezdés jegyében. 

Elsődleges célkitűzésem az volt, hogy gyermekem, édesapja és köztem –minden neheztelés ellenére – egy szeretetteles, odafigyelő együttműködés alakuljon ki, a lehetőségek szerint a legjobb úton, módon. Bátran ki merem jelenteni, hogy a célkitűzés teljesült, de a befektetett munka, az önfejlesztés intenzív jelenléte elengedhetetlen kellékei voltak ennek a folyamatnak.

Mindig szerettem emberekkel kommunikálni, kapcsolódni és humoros egyenességgel támogatni őket, illetve egymást a nehéz helyzetekben. 

A ThétaHealing® technikájával 2017-ben ismerkedtem meg és azonnal felismertem a rendszer nagyszerűségét, hatékonyságát és kompatibilitását az Életvitel Útmutatással. A lélek mindig tudja, hogy mi neki a legjobb, s ez az azonnali döntés-képességünkben is megnyilvánul, így egyből tudtam, hogy ezt a technikát nemcsak elsajátítani, hanem tanítani is akarom.

Az elmúlt néhány év alatt számos ThétaHealing® konzulens és instruktori végzettséget szereztem meg, hogy minél szélesebb témakörben tudjak támogatást nyújtani (valljuk be, Önmagamnak is, és) azoknak, akiknek megtisztelő választása pont rám esne.

Számomra eddigi ismereteimet, tanulmányaimat, tapasztalataimat, vélekedéseimet stb., ez a rendszer foglalja össze egy olyan koherens egységbe, egy olyan módszertannal ötvözve, amelyet hatékonynak, egyszerűnek, és napi szinten is jól alkalmazhatónak tartok.

A kitartás, elszántság, és a jó humor, embertársaink segítsége, a belső hangunk újbóli megtalálása, önmagunk teljes elfogadása, az egységérzet megtapasztalása, mindez sok-sok kis apró “csoda”, amelyek mellett a ThétaHealing® nagyszerű támogatást nyújt a folyamatos átalakulás, változás útján. Használata bárkinek hozzáférhető, és elsajátítható, amelynek alapfeltétele a hit valamiben, ami több mint a hús-vér valóság, aki hiszi, hogy nem csak egy háromdimenziós lét részeként éli életét, hanem egy nagyszerű, csodálatos rendszer hatalmas képességekkel rendelkező (érző és elő) lényeként.

A ThétaHealing® rendszere sokrétű, s átalakító hatás-mechanizmusa elsődlegesen érzelem-, és hitmunkára épül. Miért is fontos ez? Számos kimagasló elme, köztük Selye János osztrák-magyar származású kanadai vegyész, belgyógyász, és endokrinológus is megállapította, hogy a lelki tényezők változása a fizikai test szintjén is következményeket von maga után. “A pszichoszomatika két alapkérdése betegség, tünetek esetén: Mi az, amitől megfoszt a betegségem? S mi az, amire rákényszerít?” A ThétaHealing® kiegészíti ezt a gondolatmenetet a “Hogyan szolgál ez engem?” kérdéssel is.

Amennyiben már felismered hogy hányszor nem igaz vágyaid, hanem az eszed által diktált módon, a környezeted elvárásainak megfelelve, érzéseid, saját tested és lelkedet elnyomva, korlátozva, azokat figyelmen kívül hagyva éled az életed, illetve eljutottál oda, hogy ezen változtatni szeretnél, akkor a ThétaHealing® egy nagyszerű technikával járulhat hozzá ennek a folyamatnak a sikeréhez.

Az egyén mindig az előtt az instruktor előtt találja magát, aki abban az időpillanatban a legmagasabb és legjobb úton, módon képes őt szolgálni az épp aktuális tudatállapotának, rezgésszintjének megfelelően. A lélek tudja, érzi ki a neki legmegfelelőbb személy, legyek én vagy bárki más, akire éppen szükség van létezés útján a továbblépéshez, fejlődéshez.

Életvitel Útmutató (Life Coach) Diplomámat (Reg.sz.:LACD5211, Oklevél szám: 431) az Ausztrál LCI-in (Life Coaching Institute) keresztül szereztem meg angol nyelven három területen: Életciklus, Egészség és Jólét, valamint Karrier Életvitel Útmutatás témakörökben.

ThétaHealing® tanfolyamok elvégzésének igazolása: https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=21927

H. Elektra

 

ThétaHealing® Instruktori végzettség:

amelyek alapján engedélyezetté vált a ThétaHealing® csoportos szintű módszertani oktatása az alábbi témakörökben:

Basic DNA (Alap),

Advanced DNA (Haladó),

Dig Deeper (Áss Mélyebbre),

You and the Creator (Te és a Teremtő),

Manisfesting and Abundance (Bőség és Teremtés,

Rainbow Children (Szívárványgyerek),

Intuitive Anatomy (Intuitív Anatómia).

Alap végzettség: KKF, BCE, ELTE

 

 

ThétaHealing® Konzulensi végzettség:

amelyek alapján engedélyezetté vált a ThétaHealing® használata egyéni konzultációban számomra:

Basic DNA (Alap),

Advanced DNA (Haladó),

Dig Deeper (Áss Mélyebbre),

You and the Creator (Te és a Teremtő),

Manifesting and Abundance (Bőség és Teremtés),

Game of Life (Az Élet Játéka), valamint

Intuitive Anatomy (Intuitív Anatómia) valamint

World Relations (Világgal Való Kapcsolat).

 

Szerző:
Hatzopoulos Elektra

A cikk szerzője:

Hatzopoulos Elektra

LifeCoach (Életvitel Útmutató), ThétaHealing ® Instruktor és Konzulens

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.