Derita mNemos

Derita mNemos

Az asztrológiát jó eséllyel már előző életeimben is tanultam. Első emlékeim egyike, hogy az utcán sétálok, könyvesboltot keresek, és asztrológia könyvet vásárolok. 11 éves korom óta jártam Budapest utcáit, általában egyedül, és hol itt, hol ott tértem be asztrológia és alkímia könyveket vásárolni.

20 éves koromban kezdtem Kalo Jenőnél tanulni, s tőle a Tan Kapuja Buddhista Főiskola által ellenjegyzett oklevéllel zártuk iskolai tanulmányainkat. Azonban az asztrológia is, mint minden más spirituális tanulmány, sosem ér véget. Újabb és újabb szintekkel ismerkedtem meg. Az élet mindig adott egy újabb kihívást, amit be kellett építeni az asztrológiai tudás mellé.

A DeeJay rádió asztrológusaként több ezer ember horoszkópját elemezhettem, majd később létrehoztuk saját spirituális rádiónkat is, a ONEdirect Rádiót.

Útközben sokat tanultam a tarot kártya szimbólumairól, és tanultam a mindennapok szintjén jelentkező szimbólumok értelmezését is. Így kapcsolatba kerültem az álmok értelmezésével éppúgy, ahogyan a horoszkóp által megfelelő gyógynövények, illóolajok, táplálékok alkalmazásával is.

Az elmúlt 30 év folyamán ugyanaz a társam kísér utamon. Együtt tanultuk az asztrológiát, együtt neveltük 5 gyermekünket, akik nem kevés kihívással állítottak minket szembe. Legkisebb tündérfiunk down szindrómás. Így mélyültem el egyre inkább a szülőfejlesztés- és SNI gyermekek fejlesztési lehetőségeinek kérdéskörében, s hoztam létre a Miron holisztikus életmód programot.

Az angyalok mindvégig velem voltak, de én csak akkor vettem segítő szándékukról és tanításaikról tudomást, mikor képes voltam nyitni feléjük.

Megtapasztaltam, mennyire lényeges, hogy egy-egy döntésem idején milyen rezgésszinten létezem. Látom, tudom és már tanítom is, milyen önállóan teremteni, hogyan kerülhetünk ehhez megfelelő állapotba, és miként hozzunk létre életünkben örömteli szituációkat.

Összegzésképpen amiben tudok neked segíteni az asztrológiai alapokon :

  • egy valós tükör rólad,
  • fogantatási horoszkópkészítés,
  • párkapcsolati elemzés,
  • mit is lehet kihozni gyermekedből, illetve
  • te magad mit tehetsz érte, hogy sikeresebbé válhasson az életben,
  • munkával, anyagi helyzettel, sikerrel, pályaorientációval kapcsolatos elemzés,
  • egészség, táplálkozás, gyógynövények, ásványok, megfelelő edzésforma elemzése

Keress bátran honlapomonAsztroangyal.hu

vagy Facebook oldalaimon: Only + 21 hétköznapi epigenetika, Aszroangyal, Miron program, Derita mNemos

Szeretettel kísérlek az önmegismerés csodálatos útján:

Derita mNemos

Miron holisztikus életmód program

gyermek- és szülőfejlesztési tanácsadó

Szerző:
Derita mNemos

A cikk szerzője:

Derita mNemos

Miron holisztikus életmód program

Gyermek- és szülőfejlesztési tanácsadó

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.