Dankó Ferenc

Dankó Ferenc

Dankó Ferenc vagyok.

1994 óta foglalkozom Chikunggal és különböző energetikai, ezoterikus és spirituális módszerekkel. 2002-ben szereztem meg természetgyógyászi képesítésemet kitűnő eredménnyel. 2003-ban középiskolai nyelvtanárként végeztem Szegeden.

2006-ban megalapítottam a ”Chi Kung Debrecen Önfejlesztő Iskolát”, amely az első Chikung iskola volt Kelet-Magyarországon. Az országban egyedülállóan kezdtem el Chikungot tanítani a gyerekeknek, aminek a tananyagát fejlesztőpedagógus segítségével állítottam össze. 2007-ben találkoztam Tótisz András mesterrel, aki elhozta hazánkba a Zhineng Chikung rendszerét. Bár már képzett gyakorló, sőt már oktató is voltam, mégis az első Zhineng tapasztalataim lenyűgöztek, hiszen eddigi technikáimat magasan felülmúlta.

2009-2010-ben meghívásra a Debreceni Klinikák Onkológia Tanszékén is tartottam Zhineng Chikung foglalkozásokat. 2011-ben vezettem be a szintek szerinti képzést, mely biztosítja a szisztematikus haladást kezdő szinttől haladó szintekig. 2013-ban sikerült felvennem a kapcsolatot a legmagasabb szintű Zhineng mesterek csoportjával, a Harmonious Big Family-val. Bécsben több továbbképzésen is részt vettem, melyeket Wei Mester és Xi Mester tartottak.

2014-ben sikerült meghívnom Xi mestert Debrecenbe, 2016-ban pedig Tao mestert, akiket azóta is rendszeresen meghívok minden évben. 2015 nyarán részt vettem Kínában egy egyhónapos Zhineng Chikung továbbképzésen, majd 2017-ben megszerveztem Kínában az első Zhineng továbbképzést magyar gyakorlóknak. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen személyes tanítványa lettem Xi mesternek és Tao mesternek.

A Zhineng Chikung & Taiji mellett még a Magyarországi Doce Pares Eskrima Szervezet (ESKRIMA Önvédelem mesterfokon, www.eskrimahungary.hu) alapítója és országos vezetője vagyok.

Miután munkásságom eredményeként egyre több városban jelenik meg a Zhineng rendszere, ezért iskolámat átkereszteltem a Zhineng Chikung & Taiji Magyarország névre. Folyamatosan képzem magam, és rendszeresen gyakorlok, de a legnagyobb eredmény számomra, hogy a Zhineng segítségével sokan tették jobbá életüket, illetve oldották meg problémáikat, sőt komoly betegségekből voltak képesek kigyógyulni

Szép napot

 

Dankó Ferenc
Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, alapító, okleveles természetgyógyász
Eskrima mester, önvédelem oktató, 7x világbajnok

+36-70/459-07-63, chikungdebrecen@gmail.com

Zhineng Chikung & Taiji Magyarország Egészség – Lelki béke – Hosszú élet
Homepage: http://www.zhinengchikung.hu/
ESKRIMA Önvédelem Mesterfokon

 

Szerző:
Dankó Ferenc

A cikk szerzője:

Dankó Ferenc

Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, alapító
Okleveles természetgyógyász,
Eskrima mester, önvédelem oktató, 7x világbajnok

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.