Csombor-Budavári Bernadett

Csombor-Budavári Bernadett

Csombor-Budavári Bernadett vagyok, édesanya és feleség. Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász, life coach, hatha jógaoktató, gyerekjóga oktató, one brain és brain gym kineziológus természetgyógyász. 

Mindig is egy pozitív szemlélettel álltam a világhoz és az emberekhez. Azt vallom, hogy mindenkinek van egy célja, egy küldetése, amiért született. Ennek felkutatása magamban folyamatos önismeretre ösztönzött és ez a tanulás szerintem az életünk végéig tart. Egészen fiatal korom óta érdekelnek az emberek érzései, gondolatai és szeretek mások segítségére lenni.

Mivel tinédzserként még természetes volt számomra, hogy másokon segítek, ezért nem merült fel bennem, hogy akár hivatásban is ki lehetne ezt teljesítenem. Így hát kicsit másfelé sodort az élet, elvégeztem közgazdászként az egyetemet, majd végül értékesítőként helyezkedtem el egy telekommunikációs cégnél. Rengeteget tanultam a kommunikáció, konfliktuskezelés, értékesítés, kérdésfeltevés…stb. témakörében, ami nagyon jó alapot adott. Közben a munkámat is úgy fogtam fel, hogy én most mások problémájára, igényeire nyújtok segítséget. 

2015-ben egy gyönyörű kislány édesanyja lettem. Az anya szerep mellett mindig is szerettem volna jó társ is lenni. Fontos volt, hogy emellett maradjon idő a saját töltődésemre is, illetve az otthoni teendőket is kézben tudjam tartani. Igyekeztem megtalálni minden életterületemen az egyensúlyt, és a férjemmel kialakítottunk egy jól működő, egymást kölcsönösen támogató családot.

Mindig is szerettem pszichológiai témájú könyveket, cikkeket olvasni. Ezen belül jobban belemerültem a gyerekpszichológiai és párkapcsolati pszichológia témákba. Ahogy egyre intenzívebben foglalkoztam ezzel a területtel, azt vettem észre, hogy egyre több anyatársamnak is lelki támasza lettem. Anyukaként megtapasztaltam, hogy sok területen kell helyt állnunk és, hogy minden megfelelően működjön, azért minden nap tennünk kell. Sokszor láttam, hogy az anyukáknak még nagyobb lelki támogatásra lenne szükségük, ezért elvégeztem a life coach képzést, amellyel az volt a célom, hogy a többi ANYA és NŐ társam segítségére legyek. A coaching során együtt keresünk megoldást az adott élethelyzetre.

Az önismeret, önelfogadás, önbecsülés, önmegvalósítás minden nő életében nagyon nagy szerepet kellene, hogy kapjon, hiszen, ha mi rendben vagyunk magunkkal, akkor lesz rendben a környezetünk is. A coaching eszköztárával ezek a területek is nagyon hatékonyan fejleszthetők, így ebben is tudok segíteni. 

A természetes életmód, a spirituális gondolkodás és a jóga már több, mint 10 éve jelen van az életemben. Azért, hogy a napi rutinomba beillesztett jóga gyakorlást egy magasabb tudásszintre emeljem, elvégeztem egy hatha jógaoktatói képzést. Szeretném átadni a jógán keresztül azt a jótékony mozgásformát, ami a test, lélek, szellem egyensúlyát hozza létre és egy mélyebb önismeretre lehet szert tenni általa. 

Emellett a gyerekjógát is elkezdtem oktatni, mivel azt látom, hogy nekik is szükségük van egy olyan érzelmi és fizikai feltöltődésre, ami által játékos módon fejlődik a mozgásuk, ami kihatással van a tanulási képességekre és sok más terültre is. A Brain Gym agytorna speciális gyakorlataival színesítem a felnőtt és gyerekjógát is, amely által növekszik a koncentráció képesség és elősegíti a hatékonyabb tanulást is. 

A kineziológia pedig szépen kiegészíti minezeket. Ugyanis lehetnek olyan elakadások az életben, amelynek mélyebb lelki gyökerei, múltbeli blokkjai vannak, amelyet a fizikai gyakorláson (jóga), a jelen megismerésén (önismeret), jövő tervezésén (coaching) túl a kineziológiai oldásokkal tudunk sikeresen megoldani. Azokat az ismereteket, amelyeket eddig elsajátítottam, – legyen az a coaching, a jóga teljessége, a kineziológia nagyszerűen működő rendszere, a természetes életmód, pszichológia és spiritualitás –  mind-mind olyan életszemléletet nyújt, ami által tudatosabban tudok hozzáállni az élethez, illetve átadni mindezt komplex formában. 

Fordulj hozzám bizalommal, ha a testi, lelki, szellemi egyensúlyt szeretnéd megteremteni! 

weboldalam: http://anyalelekegyensuly.hu/

Facebook oldalaim: https://www.facebook.com/anyalelekegyensuly

https://www.facebook.com/DEJOga.hu

E-mail címem: anyalelekegyensuly@gmail.com

Szerző:
Csombor-Budavári Bernadett

A cikk szerzője:

Csombor-Budavári Bernadett

Life coach,
Hatha jógaoktató, Gyerekjóga oktató,
One brain és brain gym kineziológus,
Természetgyógyász.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.