November havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján

November havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján
Tanulás, emelkedés

November hónapban azok az emberek, akik nincsenek tudatában képességeikkel, negatív tulajdonságaikat fogják előtérbe helyezni. Ilyen esetben tudatosan vegyük észre azokat a dolgokat, amikért önmagunknak lehetünk hálásak!

Ne hagyjuk, hogy az ego visszahúzzon minket a felemelkedésben. Ha fel merjük vállalni a lélek szintjén működő énünket, akkor nagy dolgokat tudunk véghez vinni a hónapban. Ez az időszak tele lesz tanulással és jók lesznek az intuícióink. Ha a bölcs énünkre hallgatunk, akkor nagy ugrásban lehet részünk. Kapcsolódjunk olyan emberekhez, akik nem a félelmeinket táplálják, hanem a szeretet energiáján keresztül emelnek minket.

November hónap hozhat idegi megterhelést is, melyet valamilyen alkotó tevékenységgel tudunk oldani. Hosszú távú tervek kitűzésére, tanulásra alkalmas a november. Ha kilépünk az áldozat és a mártír szerepből, és a bennünk élő magas szellemi bölcsességhez kapcsolódunk, akkor könnyedén fogjuk venni a november hónap tanításait.

Kos

Vágynak a szerelemre és az otthon érzésére, a gondoskodásra. A család is bővülhet náluk vagy olyan esemény történhet, ahol gondoskodniuk kell valakiről. Kisugárzásuk megnövekszik, ezáltal még vonzóbbá válnak a külvilág számára. A kosoknak békére kell lelniük, melyet úgy érhetnek el, ha elengedik birtoklási vágyukat és tiszteletben tartják mások szabad akaratát. Együttműködést kell tanulniuk.

Bika

A bikáknak újra kell a hitrendszereiket alapozniuk ahhoz, hogy a bölcsességük a felszínre kerüljön. Az az érzelmi és anyagi biztonság, amit adni tudnak, az kedvezően hat a külvilágra. A meglévő folyamataikban kell bölcsen gondolkozniuk és azokat stabilizálni. Előtérbe kerül az otthon, a család. Otthonukban lesz rájuk nagy szükség. Befektetésre, alapozásra, hitel felvételre jó ez az időszak.

Ikrek

Az ikreknek fontos lesz megszeretni az egójukat, az árnyoldalukat, mely ebben a hónapban erőteljesebben lesz jelen. Az önérvényesítés fókuszban lesz náluk. Akaratossá válhatnak. Legyenek nyitottak mások tanácsaira. Éljék meg azt a kreatív, újító energiát, ami ott van bennük. Új dolgok elkezdésére tökéletes ez az időszak, hallgassanak megérzéseikre.

Rák

Az áldozat szerepét úgy tudják elengedni, ha valamit lezárnak életükben, mely ehhez a mártír szerephez kapcsolódik. Legszívesebben elvonulnának a világ elől és csak magukra figyelnének. Ez az önmagukra odafigyelés jó alapja lehet annak, hogy isteni sugallatok alapján hozzanak döntéseket.  Érzékenységük és sértődékenységük a javukra is válhat, és ezen érzések segíthetnek meghúzni a határaikat. Figyeljenek oda, hogy érzéseiket ne túlzóan közöljék, hanem szívből, őszintén.

Oroszlán

Az oroszlánok, ha hallgatnak a megérzéseikre, akkor a vágyaikat jól le fogják tudni hozni a Földre. Erőssé, harcossá, szenvedélyesebbé válhatnak. Rajongói táboruk megnő a hónapban. Ez alapvetően fontos nekik, de ezzel ne éljenek vissza. Fókuszáljanak vágyaik megvalósítására ahelyett, hogy hatalmi mámorban úsznának, és ne vennék észre a dolgok mögött rejlő igazságokat.

Szűz

A szüzeknek két oldaluk mutatkozik meg. Aki az egójára hallgat, és aki az intuícióira. Ez a kettő, ha összhangba kerül bennük, ha az ego és a szív együttműködésbe kerül, akkor egy szép társas kapcsolatra lelhetnek mind önmagukkal, mind pedig a külvilággal. El kell dönteniük, hogy a haragból vagy a szeretetből táplálkoznak. Egyedül érzik magukat a teendőik során, ezért fontos, hogy elfogadják a segítséget.

Mérleg

A mérlegek lehet, hogy végletesek lehetnek és túlzásokba esnek. Hol az érzelem, hol az értelem kerül fölénybe náluk. A kettő közötti hitet és bizalmat kell beaktiválni, hogy elérjék az egyensúlyt. A jelenlegi dolgokat stabilizálják és fejlesszék. A november hónap alkalmas mindenre, ami új. Új tanulási folyamatok, új irányok életük minden területén.

Skorpió

A skorpióknál az érzelmi és anyagi biztonság kerül előtérbe, illetve az alapozás és az együttműködés. Mindenképpen a harmónia megteremtésére és a családi karmák feloldására fognak lehetőséget kapni, mert itt a kulcs ahhoz, hogy emelkedjenek és fejlődjenek. A gyökerekhez kell visszanyúlniuk és ott megtalálják a válaszokat. Lehet, hogy generációs szinten kell valamilyen félelmet feloldaniuk.

Nyilas

A nyilasoknak egyszerre zárul és épül minden. Ez sokszor zavarodottságot okozhat, mert nem tudják, mit kell lezárni és elengedni, és mit kell beengedni, újrateremteni. Ezt az olykor fellépő feszült állapotot valamilyen nyugalmat biztosító tevékenységgel tudják ellensúlyozni. Adják át magukat az isteni vezettetésnek és legyenek türelmesek, megértőek önmagukkal szemben.

Bak

A bakok vágynak a harmóniára és a békére. Ha ezt érzik, akkor képesek bárkiért és bármiért kiállni, felelősséget vállalni. Itt az ideje a hosszú távú tervek kitűzésének. Ha túlságosan merevek bizonyos helyzetekben, akkor nézzenek utána, kinek a mintáját követik. Kinek a rugalmatlanságát vették át? Ha erre rájönnek, akkor a bőségbe való kapcsolódás is sokkal gyorsabban és hatékonyabban fog megtörténni.

Vízöntő

A vízöntőknek a kudarctól való félelmüket kell elengedniük. Szeretik megélni a szabadságukat és élni azzal a lehetőséggel, hogy bármit megtehetnek. Ha volt valami kudarcélmény életükben, akkor sokszor ez okozza náluk azt az óriási lázadást, ami tudat szinten van eltárolva és félelemként sokszor ezért jelenik meg, mert valamit kudarcként éltek meg. Ezek dolgozódnak most fel és ne kudarcként fogják fel ezeket, mivel minden egy tanulási folyamat része. A kudarc egy illúzió. Nincs jó vagy rossz, csak a tanulás útja létezik.

Halak

A halaknak ez egy lezáró időszak az életükben. A mély érzések energiájába fognak kerülni. Itt az ideje a lélek legmélyebb bugyrait felszínre hozni és meggyógyítani azt magukban. Most ennek jön el az ideje, nem a fizikai dolgoknak. Elengedés, lezárás. Ha ehhez kérnek segítséget, akkor igazi földi csodákban és a beteljesülés érzésében lehet részük.

Varázslatos megéléseket kívánunk Mindenkinek!

Szeretettel,
Nagy Krisztina
Médium, Numerológus, Lélekvezetési mentor, Angyaltanár, Theta Healing konzulens

Szegi Nikolett
Angyalógia irodavezető, cikk társszerző

Facebook elérhetőség: www.facebook.com/angyalogia
E-mail: angyalogia@gmail.com

2021. 10. 27.

Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Nagy Krisztina

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.