Függőség vagy az elementál irányít? Éld meg a szabadságot!

Függőség vagy az elementál irányít? Éld meg a szabadságot!
A csokit vagy az almát válaszd? A szabadság érzésének megéléséről kicsit másképp.

A látható világon túl létezik egy láthatatlan világ is körülöttünk. Ebben a láthatatlan világban léteznek pozitív és negatív energialények. Elementáloknak hívja a spirituális világ ezeket az energialényeket. Az elementál olyan élő gondolati lény, amit erőteljes függőségek, és az azokhoz kapcsolódó gondolatok és érzelmek hoznak létre. A nem tudatos emberek életére 90 % – ban az elementálok (és az elhalt emberi lények) hatnak.

Függőségek rabjai

Mindenki a szabadságot akarja megélni, megtapasztalni. Mégis legtöbbször az figyelhető meg, hogy függőségeink rabjai vagyunk. Ez beteljesedhet a túlzott evés, szexualitás, drogok, agresszió iránti vágyban is. Az elementál lények célja az, hogy ebben a függőség által ránkaggatott öntudatlanságban tartsanak minket. A függőségeinket öntudatlanul éljük meg. A mi életünknek ellenben az a célja, hogy minél tudatosabbá váljunk önmagunkra és a környezetünkre.

Hogyan jönnek létre az elementál lények? Hogyan alakul ki a függőség? 

A gyümölcsevés tisztulást fog beindítani a testedben és a lelkedben. De addig nem tudsz megtisztulni, amíg függőségekben élsz. Ahhoz, hogy ki tudj lépni a függőség állapotából, fontos megérteni, hogyan is működnek ezek a negatív energiák.

Létrejön egy vágy. Az adott vággyal gondolatokat hozunk létre. Gondolataink arra irányulnak, hogy a vágyunkat a lehető leggyorsabb úton-módon kielégítsük. Amikor ennek a vágynak teret engedünk, vagyis kielégül a vágyunk, akkor egy energialényt bocsátunk ki a 3. szem csakráján keresztül. Ennek az energialénynek önfenntartási ösztöne van. Mit is jelent ez?

Azt, hogy táplálkozni, erősödni, fejlődni akar. Az Ő célja az, hogy újra és újra gondolj arra a vágyra, amit aztán nagy valószínűséggel ki is elégítesz. Minél többször teljesül a vágy, annál erősebb lesz az elementál. Ugyanakkor figyelembe kell venni azt is, hogy ravasz ez az elementál, ugyanis azt is tudja, hogy valahogy rá kell Téged vennie arra, hogy megszülessen Benned a vágy és a gondolat. Ezt pedig úgy fogja érvényesíteni, hogy örömérzetet, elégedettséget hoz létre Benned. 

Hogyan tudod az elementálokat kitisztítani magadból ?

Egyedül úgy tudsz kilépni a 22-es csapdájából, ha a viselkedésedet és az ehhez kapcsolódó szokásaidat megváltoztatod. Arra törekedj, hogy ne a negatív energialénytől – elementál- akarj szabadulni, hanem a függőséget, illetve a rá való fogékonyságot engedd el. A vágyadat engedd el. 

Jó módszer, ha először megfigyeled a gondolataidat. Mire vágysz? Egy tábla csokira? Egy óriási palacsintára? Egy hamburgerre? Bármi is legyen vágyad tárgya, a következőt érdemes tenned. 

Fejleszd ki magadban a gondolatmegfigyelés képességét. A tudás és a megértés hatalom! Minél inkább egyensúlyban vagy, minél több Benned a szeretet, a béke, nyugalom iránti vágy, annál kevésbé fogod bevonzani a negatív energialényeket. Minden egyes nap dolgozni kell azon, hogy a negatív tulajdonságainkon felülkerekedjünk, hogy az előnytelen viselkedési, magatartási formákat előnyössé alakítsuk. Ezt csak Te tudod megtenni. Senki más. 

A tudatalattid olyan, mint egy buta automata. Automata folyamatok futnak benne. Ahhoz, hogy ezeket a folyamatokat fülön csípd, önkéntes állandó megfigyelést kell folytatnod magadon. Először nehezen fog menni. A cél az, hogy folyamatosan, minden nap egy picivel több automatizált, előnytelen cselekedetedet, gondolatodat észrevedd. 

Vedd számba a napodat!

Ha napközben túl sok dolgod, munkád, kötelezettséged van, akkor este, lefekvés után vedd sorra az aznapi kellemetlen eseményeket. Arra törekedj, hogy legalább 5 történés eszedbe jusson. Kiváló gondolat, ha ezeket le is írod. Vezesd a naplót két hétig. Írj fel benne mindent, ami negatívan hatott rád, vagy Te negatívan hatottál a környezetedre. Kendőzetlenül, szigorú magatartással kell ezt megcsinálni. Ne finomkodj, ne bagatelizáld el a feladatot. Két hét után összesítsd a tulajdonságokat, és azzal dolgozz tovább, amelyik a leggyakrabban előfordult. Mondjuk a két hét alatt összegyűlt ötvenhárom darab harag, huszonhat darab utálat, tizennyolc darab türelmetlenség. Ekkor a következőt csináld. Vedd elő a haragot és képezd az ellentétét. Ez a nyugalom lesz. Miután lefeküdtél, mondd ki magadban, álom és ébrenlét határán, legalább huszonegyszer vagy többször: Nyugalom vagyok. Meg fogja hozni ez a gyakorlat a pozitív eredményt.

Ne aggódj, csak Te fogod ezt visszaolvasni. Senki más. Gondolj bele, ha önmagad felé nem vagy őszinte, akkor mit vársz mástól? Milyen alapon várod el a másiktól az őszinteséget, az egyenességet? Az első két hét kemény lesz, de arra számíthatsz, hogy ahogy telik az idő, egyre jobban megismered Önmagad. Tedd le azokat a tulajdonságokat, amiket szégyellsz, lelkiismeretfurdalásod van miatta, és fejleszd magad olyanná, amilyen lenni szeretnél. Szép folyamat ez.

Kívánok hozzá Neked erőt, kitartást, és hitet abban, hogy a rossz napok ellenére egyszer az az ember néz Veled szembe a tükörben, aki Te akarsz látni.

Amennyiben támogatást szeretnél kérni ebben a munkafolyamatban, bizalommal fordulj hozzám. 

Test és Lélek harmóniájának megteremtésével foglalkozom. Testi szinten a nyers ételek, étrendek személyre szabott megalkotásával, ehhez egy általam összeállított kérdőívet használok. Lélekszinten tudatalatti programok, energiák, érzések, fájdalmak, félelmek elengedésében, feldolgozásában támogatom a Vendégeimet. Könnyen, egyszerűen, fájdalommentesen. 

Polyák Ági

nyers étrend tanácsadó, tudatalatti blokkok oldója

www.mindennapraegyturmix.hu

06 30 685 1885

2021. 10. 14.

Szerző:
Polyák Ági
Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Polyák Ági

Nyers vegán táplálkozási szakértő, lélekgyógyász és Theta Healing tanácsadó

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.