Október havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján

Október havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján
Belső erő, új irányok, bátorság

Október hónap lehetőséget ad nekünk arra, hogy legyen hitünk abban, hogy képesek vagyunk a teremtésre, a saját vágyaink elérésére, életünk alakítására. Az életünk ugyanis azt tükrözi, ami mi magunk vagyunk, mert mi alakítjuk a környezetünket.

Vállaljunk felelősséget ezért és érezzük magunkban azt az erőt, amivel képesek vagyunk bármikor változtatni! A Teremtő a saját képére alkotott meg bennünket, tehát a teremtés bennünk is ott van.

Felettes Én

A felettes énünk az, akivel együtt tudunk dolgozni ezen, aki közvetíti az Égiek üzenetét felénk. Felettes énünk szimbolizálja a létrát, amely összeköt minket a Földdel és az Éggel. Az elszigeteltség helyett válasszuk az egységet, és éljünk harmóniában test, lélek és szellem szintjén. Vállaljuk fel azt, ami a szívünkben él és merjünk e szerint cselekedni, változtatni és ne halogassunk! Csak így tud továbbfejlődni a lélek.

Engedjünk meg magunknak új dolgokat, legyen szó egy új hajszínről, új emberekkel való találkozóról, komfortzónánkon kívül eső eseményeken való részvételről. Akármilyen kis vagy nagy változtatásról legyen szó, rá fogunk jönni, hogy az új dolgokat könnyedén be tudjuk engedni életünkbe.

Kos

A kosok életébe visszatérhetnek olyan emberek vagy események, akiket/amiket még nem sikerült lezárniuk és elengedniük. Ezek a felbukkanások új esélyt adnak nekik a lezárásra. Nagyon intuitívak lesznek és befelé fordulóak. Jobban vágynak az elvonulásra és ez segíteni fogja őket az elengedésben, ezzel párhuzamosan pedig egyre biztosabban fogják tudni azt, hogy mire is vágynak valójában.

Bika

A bikáknak el kell rugaszkodniuk a földies energiáktól és felfelé is kell kapcsolódniuk. Ez azt jelenti, hogy ne csak a kézzel fogható dolgok irányítsák életüket, hanem a megérzéseik is. A tanulás is támogatott október hónapban, legfőképpen ha ez valamilyen tudatos, spirituális témával áll kapcsolatban. Ez egy karmikus időszak a számukra, tele lehetőségekkel és tanításokkal. Figyeljenek oda a mérték megtartására minden szinten.

Ikrek

Az ikreknek fontos lesz stabilizálni az életükben jelenleg zajló folyamatokat. Ház építésére, vásárlására, vállalkozás indítására, új dolgok megvalósítására nagyon jó ez az időszak. Az érzelmi és anyagi biztonság nagyon fontos lesz náluk a hónapban. Ha ez nincs meg, akkor nézzék meg, hogy mit kell magukban erősíteni ahhoz, hogy ez teljesüljön. A hitet kell erősíteniük? Egyes kapcsolataikat? Mi az, ami hiányzik életükből, és ami meghozná a kívánt biztonságérzetet?

Rák

Október hónapban a rákoknak a kapcsolataikban lesz változás. Vágynak a sikerre és vágynak arra, hogy a középpontban legyenek. Kudarcként élhetik meg, ha ez nem fog teljesülni. Beszéljenek önmagukról és legyenek könnyedek, humorosak. Ne vegyék túl komolyan az életet és a feladataikat. Hagyjanak elegendő időt a könnyed bolondozásra is, így fogják megtartani lelki egyensúlyukat.

Oroszlán

Az oroszlánoknak fontos lesz kilépniük az áldozati mintából. Vagy ők akarnak másokat irányítani vagy mások uralkodnak felettük. Az oroszlán alapvetően egy uralkodó minőség, viszont az a jó vezető, aki a saját példáján keresztül vezet másokat. Nem hagyja, hogy őt uralják és ő sem teszi ezt másokkal. Fontos, hogy egyensúlyba hozzák ezen aspektusokat önmagukban és így elérhetik a kívánt harmóniát.

Szűz

A szüzeknek pörgős október hónapjuk lesz. Folyamatos változásban lesznek. Végre elindulnak életükben azok a dolgok, amik eddig stagnáltak. Úgy fogják érezni, hogy semmi sem az, aminek látszik, emiatt feszültté válhatnak. Kimozdítják őket komfortzónájukból, viszont ez kelleni fog ahhoz, hogy megtalálják az elégedettség és a harmónia érzését lelkükben. Lakásfelújításra, költözésre és utazásra kiváló ez az időszak.

Mérleg

A mérlegeknek ez egy jó időszak lesz arra, hogy tervezzenek. Ambiciózusak lesznek, tele ötletekkel, inspirációval. Picit befelé fordulóvá és álmodozóvá válhatnak, ezért fontos számukra a földelés is, melyet kiválóan megoldhatnak egy kirándulással a természetben. Ez a hónap jó lehet tanulásra és mások tanítására is. Ez a tanítás jelentheti bölcs tanácsok átadását bárkinek, akinek szüksége van rá.

Skorpió

A skorpióknak lezárul egy szakasz az életükben. Nagyon jók lesznek október hónapban a megérzéseik. Kapcsolódjanak a bennük lévő fényhez, mellyel utat mutathatnak másoknak is. Vágynak a befelé fordulásra és a meditálásra, az Égiekhez való kapcsolódásra. Érzékenyebbek, ezáltal sértődékenyek is lehetnek, ezért legyenek másokkal is megértőek, ehhez viszont előbb saját magukat kell megérteniük és rájönniük életük összefüggéseire.

Nyilas

Október hónapban a nyilasoknak a fészekrakó, családalapító ösztöneik fognak előtérbe kerülni. Családalapításra és a család bővítésére (gyermek, állat) jó ez az időszak. Nagyon vágynak a szerelemre, szeretetre. Ha nem érzik ezeket, akkor elégedetlenné válhatnak. Figyeljenek oda a kommunikációjukra. Ha szeretnének több időt eltölteni szeretteikkel, akkor közöljék ezt szeretettel, őszintén.

Bak

A bakok vágynak a szerelemre és a szeretetre. Ha ezt nem fogják érezni, akkor elégedetlenek lehetnek és harciassá válhatnak. Nézzék meg, hogy a jelenlegi kapcsolatukat, hogyan lehetne magasabb szintre emelni? Vagy ha évek óta fennálló problémákról van szó, amiket már nem tudnak megoldani, akkor itt az ideje az elengedésnek. Szerelem bevonzására tökéletes az október, amennyiben egyedülállóak.

Vízöntő

A vízöntők egyszerre zárnak és nyitnak. Lezárnak egy szakaszt életükben és ezzel párhuzamosan meg is újulnak. Új terveik, új vágyaik vannak. Vágynak az érzelmi és az anyagi biztonságra, ami furcsa lehet nekik, mivel számukra különösen fontos a szabadság. Vegyenek fel egy új hitrendszert, ami abban támogatja őket, hogy a kapcsolataikon belül is megélhetik a szabadságukat és akkor nem lesz bennük ez a kettősség érzése.

Halak

A halaknak nagyon kedvezni fog új energiákra ez az időszak. Megújulásra, önmegvalósításra tökéletes az október. Az önvád és saját maguk bántása helyett kapcsolódjanak jó intuíciós képességükhöz és kövessék szívük vágyait. Most minden adott ahhoz, hogy megvalósítsák önmagukat és gyors lépéseket tegyenek életfeladatuk beteljesülése felé.

Varázslatos megéléseket kívánunk Mindenkinek!

Szeretettel,
Nagy Krisztina
Médium, Numerológus, Lélekvezetési mentor, Angyaltanár, Theta Healing konzulens

Szegi Nikolett
Angyalógia irodavezető, cikk társszerző

Facebook elérhetőség: www.facebook.com/angyalogia
E-mail: angyalogia@gmail.com
Weboldal: www.lélekszámok.hu

Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Nagy Krisztina

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.