Szeptember havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján

Szeptember havi előrejelzés a számmisztika és az állatövi jegyek alapján
Zárás, mértékletesség, válaszok

Szeptember az elengedés hónapja. A lelkünkből fakadó szabadságvágy egyes helyzetekben zárásra fog minket sarkallni. Rájövünk arra, hogy a bennünk élő fény felerősítése fontos ahhoz, hogy megteremtsük a vágyott életünket, és felszámoljuk az elakadásokat az összes érintett életterületünkön.

Ha augusztusban nem tettük meg a szükséges lépéseket céljaink elérése érdekében, akkor az elégedetlenség érzése nagyon felerősödik bennünk. Hátra kell hagynunk mindazt, ami már nem szolgál minket. Zárjuk le, ami hátráltat bennünket. Amit az elmúlt kilenc hónapban nem sikerült megoldanunk, azok a dolgok, emberek, élethelyzetek szeptemberben újból megjelennek nekünk, amellyel ismételten lehetőséget kapunk a lezárásra, elengedésre.

Nagyon jók lesznek a megérzéseink. Figyeljünk és hallgassunk a bennünk lévő morális iránytűre, amely mutatja az utat a bennünk lévő szabadságigény irányába.

Egyszerre szeretnénk elvonulni és utazni, szabadon áramolni. Fontos lesz ebben a hónapban a mértékletesség és a harmónia megtartása. Ehhez megfontoltságra, koncentrált gondolatokra és higgadtságra lesz szükségünk. Fedezzük fel mindenben a jót és találjuk meg az arany középutat.

A Teremtő és égi segítői sok üzenetet fognak nekünk közvetíteni szeptemberben. Bízzunk a bennünk élő isteni tanácsadóban és a sugallatokban, melyeket kapunk. A korlát csak a fejünkben létezik. A Teremtő szeretete végtelen, ezáltal az a bőség is, amit képesek vagyunk megteremteni. Ehhez csak meg kell magunkat nyitni a fenti világnak.

A kérdéseinkre a válaszokat magunkban keressük. Ebben segíthet egy kirándulás a természetben, a csend, egy meditáció vagy bármilyen olyan tevékenység, amely kikapcsol bennünket és ahol kapcsolódhatunk igaz önvalónkhoz.

Kos

Rengeteg belső konfliktusuk lehet, mert összetűzésbe kerülnek a megérzéseik, a földi világ elvárásaival. Ez nagy idegi megterhelést, feszültséget okozhat bennük. Hallgassanak az intuícióikra. Jól fognak tudni teremteni, ehhez viszont az kell, hogy megerősítsék a hitüket és optimizmusukat. A hirtelenséget és a pesszimizmust kell elengedniük ahhoz, hogy anyagi bőséget teremtsenek az életükben.

Bika

A bikáknak az áldozati, mártír szerepet kell elengedniük ahhoz, hogy elégedettek legyenek. Azt érzik, hogy egyedül nem megy, elfáradtak. Szeretnének megpihenni és támogatásra vágynak. Lehet, hogy túl sokat adtak és azt érzik, ezt nem kapták vissza. A túlzott megfelelési kényszert kell elengedniük ahhoz, hogy létrejöjjön a változás. Jók lesznek a megérzéseik, sokat fognak befelé figyelni és vágynak is arra, hogy kapcsolódjanak önmagunkhoz.

Ikrek

Az ikreknek a robbanékonyságot és a végletességet kell elengedniük ahhoz, hogy jól tudjanak teremteni a következő hónapban. Zseniálisan tudnak gondolkozni. Vágynak az új dolgokra és itt az idő arra, hogy hosszú távú célokat tűzzenek ki maguk elé. Ez nagyfokú önmarcangolást is hozhat magával, és képesek ezt a végletes energiát önmaguk pusztítására használni. Legyenek megbocsájtóak és a harcias energiájukat a vágyaik beteljesítésébe tegyék bele. Vállalkozás indítására, szerelem megélésére kiváló ez a hónap.

Rák

A rákoknak a makacsságot kell elengedniük ahhoz, hogy végre harmóniába kerüljenek. Sokszor vágynak az önigazolásra azért, hogy szeretetet kapjanak. Itt az önelemzés időszaka a számukra. Forduljanak befelé és kapcsolódjanak belső gyermekükhöz. Ez lehet, hogy nehezebb feladat lesz, mert az anyagi világ sokszor elvonja a figyelmüket. Figyeljenek a pihenésre és az egészségükre is. Ha ezt nem teszik, akkor a testük fog nekik jelezni fáradtsággal vagy egyéb testi tünetekkel. Tanulásra és bölcsességek átadására egyaránt jó lehet ez a hónap nekik.

Oroszlán

Az oroszlánoknak a túlkapásokat és a végletességet kell elengedniük lelki békéjük érdekében. Családjuk gyarapodhat gyermekkel vagy akár kisállattal. Előkerül a gondoskodó énjük, vagy azt szeretnék, hogy róluk gondoskodjanak. Harmónia hiánya nélkül harciassá válhatnak. A vezetői képességüket a példamutatásban érvényesítsék és ne a mások feletti uralkodásban. Csak így érhetik el a vágyott nyugalmat. A szexuális kisugárzásuk felerősödik. A szerelem, a vágyott férfi vagy nő is megérkezhet életükbe.

Szűz

A szüzeknek a tökéletességmániát kell elengedni ahhoz, hogy észrevegyék az életükben a csodákat. Ne legyenek olyan kritikusak, engedjék meg maguknak, hogy meglássák, milyen csodálatosak is valójában. Akkor válnak elégedetlenné, ha saját magukban nem találják meg a harmóniát. Jók lesznek a megérzéseik, álmodozóvá válhatnak. Megjelenhetnek az életükben olyan dolgok, emberek, helyzetek, akiket korábban nem sikerült elengedniük és most erre újabb esélyt kapnak.

Mérleg

A mérlegeknek a birtoklási vágyat kell elengedniük. Ez a görcsös birtoklás önértékelési problémáikból fakad. Azt gondolják, hogy nem elég szerethetőek és nem elég jók. Állandóan döntésképtelennek érzik magukat. Kapcsolódjanak hozzá az önbizalom és a hit érzéséhez. Nézzék meg, hogy ki hitette el velük, hogy nem képesek megvalósítani az álmaikat? Nézzenek utána az ezzel kapcsolatosan felmerülő érzésekre és gondolatokra, mert ezek választ adhatnak a birtoklási vágyuk gyökerére.

Skorpió

A skorpióknak a szenvedést kell maguk mögött hagyni. Vállalják fel azt a királyi méltóságteljes minőséget, amit a Jóistentől kaptak azáltal, hogy ebbe az állatövi jegybe születtek bele. A meglévő dolgokat kell náluk stabilizálni.  Lehet, hogy úgy érzik, hogy elvették a szabadságukat, de ez csak a látszat. Rá kell jönniük arra, hogy szenvedés nélkül is elérhetik céljaikat. Vágynak a társaságra és a szórakozásra. Vigyázzanak arra, hogyan kommunikálnak másokkal. Maradjanak optimisták!

Nyilas

A nyilasoknak a másokon való uralkodást kell elengedni. Sokszor szeretnék megvalósítani a vágyaikat másokon keresztül. Itt az idő, hogy a kreatív énjüket felvállalják és érvényesüljenek, ragyogjanak. Legyenek bátrak és engedjék meg maguknak a bennük áramló alkotó energia szabadon áramlását és engedjék el a más embereken keresztül történő ragyogást. Ha ezt megtanulják, akkor igazán kiteljesedettnek és szabadnak fogják érezni magukat.

Bak

A bakoknak a pánikot és az idegi megterhelést kell elengedniük. Sokszor azt érzik, hogy csak ők tudják a dolgokat megcsinálni és ezért képtelenek sokszor segítséget kérni. Épp emiatt fontos lesz nekik az, hogy bizalmat szavazzanak az embereknek, legyenek nyitottak, kérjenek segítséget. A bakok feladata a vezetés, ehhez viszont fontos a csapatmunka, az együttműködés és a felelősség vállalás.

Vízöntő

A vízöntőknek az erős, hatalom iránti vágyat kell elengedniük ahhoz, hogy bőséget tudjanak teremteni. Vágynak a harmóniára és a szerelemre, viszont előfordulhat, hogy a fókuszt mégsem ide teszik, hanem a karrierjükre. Nagyon fontos lenne a párjukra, a szerelmi életükre koncentrálni, hiszen itt a lehetőség isteni társuk bevonzására vagy meglévő kapcsolatuk magasabb szintre emelésére. A munkájukban és a környezetükben egyaránt legyenek segítőkészek, gondoskodóak és merjék kimutatni érzéseiket.

Halak

A halaknak a túlzásokat kell elengedniük ahhoz, hogy megtalálják az egyensúlyt az életükben. Jól fogják tudni kifejezni magukat. Tele lesznek hittel és ez a hit fogja őket egy magasabb rezgésbe emelni. Végletesek lehetnek ebben is, ami azt jelenti, hogy vagy optimisták lesznek vagy túlzottan pesszimisták. Sokszor érezhetik magukat fáradtnak. Sok mindenkinek akarnak megfelelni és emiatt a kitartásuk alább hagyhat. Higgyék el, hogy akkor is szerethetőek, ha „csak úgy vannak” és engedjék meg, hogy ezt a külvilág is visszaigazolja. Dőljenek hátra és élvezzék az életet!

Varázslatos megéléseket kívánunk Mindenkinek!

Szeretettel,
Nagy Krisztina
Médium, Numerológus, Lélekvezetési mentor, Angyaltanár, Theta Healing konzulens

Szegi Nikolett
Angyalógia irodavezető, cikk társszerző

Facebook elérhetőség: www.facebook.com/angyalogia
E-mail: angyalogia@gmail.com
Weboldal: www.lélekszámok.hu

2021. 08. 09.

Fotók a cikkhez:
heart-1776746_1920.jpg
EGYENSALY_meditation-264508_1920.jpg

Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Nagy Krisztina

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.