Írj Te is cikket

Nagyon örülünk Neked!

Mindig szívesen látjuk az új, és hasznos tartalmakat. Ha Te is úgy gondolod, hogy írásaid segíthetnek közelebb vinni az olvasókat a valósághoz, és a szeretethez, akkor ne habozz, ragadj tollat, és írj nekünk cikket!

Miről szóljon a cikk?

A gondolataidról, a tapasztalataidról, a hivatásodról, a módszeredről, eredményekről, ajánlásról, a megéléseidről, a tudatosságról, a világról, vagy bármiről, ami a Mi magazin témáihoz illik.

Mi lehetne annál nemesebb, és megbízhatóbb, ha MI, akik szakértői vagyunk ennek a témának, MI írjuk meg a cikkeket?

Milyen témában várjuk az írásaidat?

Egészség
Táplálkozás, vegán-, paleo életmód, nyers étkezés, böjtök, kúrák, gyógynövények, “csodaszerek”, masszázs, természetgyógyászat, táplálék kiegészítők, illóolajok, stb. Az egészséges életmóddal kapcsolatos témák színes forgataga.

Párkapcsolat
Örök téma, és szinte kifogyhatatlan. Szerelem? Házasság? Kapcsolat? Tanácsok, és támogató gondolatok, amik segíthetnek megoldást találni a problémákra, vagy csak megmutatnak egy új fajta nézőpontot.  Van esetleg egy szép történeted? Annak is itt a helye!

Intim tér
A szexualitás nem mindenhol tabu. Nálunk legalább is biztos nem. Cikkeket írhatsz szexualitással kapcsolatos témákról, problémák megoldásáról, vagy akár a tantráról, és egyéb intim tartalmakról is.

Mozgás
Minden olyan mozgásnak itt a helye, amely nem csak a testet, hanem a szellemet, és a lelket is támogatja. Legyen ez jóga, tánc, intim torna, vagy tai-chi, a lényeg, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet.

Tudatosság
Legyen ez környezettudatosság, testtudatosság, tudatos gondolkodás, vagy hit, a lényeg, hogy minél többet olvashassunk róla. Számtalan gondolatnak, és végtelen lehetőségnek a tárháza ez a téma. Csakra, aura, Univerzum, Feng-shui, gyógyító zene, meditáció, légzés, elvonulás, energia, stb.

Önismeret
Annyi csodálatos módszer van, és annyi csodálatos terapeuta, szellemi vezető, akik itt bemutatják saját módszereiket, és az általuk elért “varázslatot”. Történetek, tapasztalatok, eredmények, lehetőségek, gyógyulás, átalakulás, önazonosság, személyiségfejlődés, stb., és rengeteg módszer leírása, bemutatatása, hogy lehessen válogatni a hatásos módszerek közül.

Szakértők
Szeretnél a Mi Magazin oldalára felkerülni, mint Szakértő? Erre is van díjmentes lehetőség! Lejjebb olvashatsz arról, hogy mit szükséges elküldened.

A magazin célja, hogy mind az olvasó, mind az író megtalálja a számára tudatos, spirituális közeget, a segítő támogatást, és a szeretetet. Fontos, hogy releváns, naprakész információval szolgáljunk, és valódi értékek jelenjenek meg a MI online magazinunkban.

Nem csak szerethetővé, hanem hasznossá is szeretnénk tenni a MI magazinunkat, mert hiszünk a pozitív információ erejében. Szeretnénk, ha egy olyan közösség kovácsolódna, ahol mind az író, mind az olvasó támogatva érezhetné magát, és meggyőződése lehetne, hogy amit ír, vagy olvas az számít, hasznos, és releváns. Ezért kérünk, hogy Te is tartsd be a cikkekkel kapcsolatos kéréseinket.

 

Mik a cikkel kapcsolatos kéréseink?

Először lehet, hogy hosszú, és jogosan érezheted azt is, hogy túl sok, de szeretném kérni a türelmedet. Nem mindenki gyakorlott író, ezért szükségesnek láttuk megfogalmazni az irányelveket. Mivel a MI magazin nem hagyományos magazin, nem szakértő újságírók, és szerkesztők írják, ezért fontosnak gondoltuk megfogalmazni azokat a kéréseket, amik egységessé, átláthatóvá, aktuálissá, igényessé, és érdekessé tehetik a magazint. Nagyon köszönjük a megértésed ezzel kapcsolatban.

 1. Kérünk, hogy 600-1200 szavas cikket írj.

Miért fontos ez? Mert ekkora terjedelmet lehet kényelmesen, pár perc alatt elolvasni. 4-6 percig leköti az írás az olvasót, utána sajnos lankadhat a figyelem.

2. Legyen egy ütős, jól hangzó címed, esetleg alcímed is. 

Miért fontos ez? Mert jobban fel tudod hívni az írásodra a figyelmet.

3. Legyen bevezető, tárgyaló, és befejező része a tartalmadnak.

Miért fontos ez? Hogy legyen kerete a cikknek, hogy jól tagolt legyen, hogy könnyeben lehessen értelmezni.

4. Kérjük, hogy a cikked legyen átgondolt, átolvasott, összeszedett, helyesírási hibáktól-, pejoratív-, mást sértő-, és minősítő szavaktól mentes. (Ha úgy gondoljuk, hogy tartalmad nem megfelelő, akkor megkérünk, hogy javítsd ki, és jogot formálunk arra is, hogy belejavítsunk a szövegedbe.)

Miért fontos ez? Azért, hogy mindeki élvezhesse a tartalmat, és mindenkiben kellemes gondolatok ébredjenek.

5. Kérünk, hogy minden cikkhez csatolj legalább 2 db szerzői engedéllyel rendelkező, ingyenesen letölthető, vagy megfizetett jogdíjú képet, ami kapcsolódik a témádhoz. (Fotó depositokban találhatóak ingyenes képek is, de vannak olyan weboldalak, ahol ingyen hozzájuthatsz fotókhoz, csak a kép szerzőjét fel kell tűntetned.) A képekért te vagy a felelős, és azok eredetéért is!

Miért fontos ez? Mert a Te témádhoz, Te tudod, hogy melyik kép illik a legjobban. Miért 2 db kép? Mert lesz a cikknek egy kiemelt képe, ami az adott téma főoldalán jelenik meg, és a szövegben is elhelyezünk egy képet. 

6. Fontos számunkra, hogy a MI magazinunk releváns, és naprakész legyen. Ezért arra kérünk, hogy a cikked legyen eredeti, aktuális, és általad írott. (Másolatot, más oldalról levett cikket, más által írt cikket nem áll módunkban elfogadni. A cikkek tartalmáért neked kell vállalnod a felelősséget.)

Miért fontos ez? Az írók cikkeit jog védi, és ha más tollából származó írást használsz, akkor azért jogdíjat kell fizetni. 

7. Szeretnénk, ha cikked elsőként nálunk jelenne meg, és kérünk, hogy a megjelenéstől számított két héten belül máshol ne is jelentesd meg. Sem weboldalon, sem szociális média oldalakon, sem blogokban, vagy más magazinokban. Két hét elteltével azonban szabadon rendelkezhetsz a további megjelenéssel kapcsolatban. A cikk elküldésével jogokat biztosítasz a MI magazin számára.

Miért fontos ez? Azért, hogy értéket, és minőséget képviselhessünk. Szeretnénk, ha első kézből tőlünk értesülnének az olvasók. Nem szeretnénk csalódást okozni. 

8. Kérjük, hogy csak a cikked végén jelenjen meg az elérhetőséged, a szolgáltatásod, vagy a terméked. Ha a tartalom közben is szerepel, akkor sajnos nem áll módunkban megjelentetni.

Miért fontos ez? Mert elsődlegesen a tartalom a fontos, és annak az üzenete. Nagyon szeretnénk téged reklámozni, de ha tele van tűzdelve a szöveg a reklámoddal, akkor elveszíti az írás is, és a magazin is a hitelességét. MI pedig nagyon szeretnénk ezt megóvni. 

9. Mindenképpen írd oda a neved, hogy ki írta, és mikor a cikket.

Miért fontos ez? Hogy tudják az olvasók, hogy ki írta a cikket, és mikor. 

10. Kérünk, hogy az ITT  letölthető Együttműködési Megállapodást nyomtasd ki, írd alá, és a cikkeddel együtt töltsd fel az űrlapra. Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban megjelentetni az írásodat.

Miért fontos ez? Mert a GDPR követelményeinek ezzel a megállapodással tudunk eleget tenni, és azért, mert a MI Magazin nem alkalmaz téged, mint írót.

11. Szeretnénk, ha küldenél magadról egy jó minőségű profilfotót, vagy avatart, mert a neved mellett ezt is fel fogjuk tűntetni a cikkednél.

Miért fontos ez? Mivel a cikk írója publikus, ezért szeretnénk, ha látnák is őt, hogy az olvasó jobban el tudja képzelni azt, aki a cikket írta. 

A cikkeket 3 héten belül tudjuk elolvasni, és csak abban az esetben tudjuk megjelentetni, ha az tartalmilag, és a magazin színvonalának megfelelő. Mivel rengeteg cikk érkezik, ezért köszönjük a megértésed azzal kapcsolatban, hogy elfogadod, hogy nem biztos, hogy módunkban áll válaszolni, ha cikked elutasításra kerül. Akinek megjelenítjük a cikkét, azt mindenképp értesítjük!

Kérünk, hogy a megjelenített cikked Mi magazinban megjelenő linkjét oszd meg a saját szociális média oldalaidon. (FB. Instagram, Pinterest, Twitter stb.)

Ellenőrző lista

Hogy megkönnyítsük Neked a cikk összekészítését, írtunk egy ellenőrző listát. Ha kész a cikked, akkor érdemes lehet a kérdések alapján leellenőrizni:

 • Van egy jól hangzó címe a cikkednek?
 • Van alcíme a cikkednek?
 • Feltüntetted a neved a cikk végén?
 • Feltüntetted a dátumot a cikked végén?
 • Megvan, hogy melyik kategóriába szeretnéd elhelyezni a cikket?
 • 600-1200 szót tartalmaz a cikked?
 • Megvan a 2 db fotó a cikked témájához?
 • Van rólad készült jó minőségű profilfotód?
 • Aláírtad az Együttműködési Megállapodást?

Ha elkészült az írásod, akkor itt tudod feltölteni a cikked:

Cikk feltöltése

 

Hogyan válhatsz Metorrá?

Ha te is szeretnéd, hogy a MI Magazinban szerepeljen a Mentor profilod, akkor kérünk, hogy küldd el nekünk a témádban megszerzett okleveledet, bizonyítványodat, minősítésed, vagy bármilyen bizonyítékul szolgáló dokumentumot.

Mentorként kérünk, hogy havonta legalább 2 db cikket küldj be a magazin számára, vagy készíts 2 db 5-10 perces videót, ami egy konkrét problémára megoldás, javaslat, tanácsadás.

Kérlek, hogy fogalmazd meg, mi legyen kint a neved mellett, mivel fogalalkozol. Emellett majd küldd el kérlek az elérhetőségeidet is. (e-mail cím, telefonszám, weboldal, FB oldal)

Kérünk még egy jó minőségű, nagy felbontású 1:1 arányú (azaz négyzet alakú) profil fotót rólad, és egy legfeljebb 600 szavas leírást magadról. Kérjük, hogy ne azt a leírást küldd el, ami esetleg már saját, vagy más weboldalakon is megtalálható. A leírásban érdemes lehet megemlíteni:

 • pár mondatot az életutadról,
 • a tanulmányaidról,
 • tapasztalataidról,
 • minek vagy a szakértője,
 • miért választottad azt, aminek a szakértője vagy,
 • mióta foglalkozol a témával,
 • miért gondolod, hogy te vagy a megfelelő személy, és
 • mitől különleges az, amit csinálsz.
Ellenőrző lista

Hogy megkönnyítsük Neked a Mentor honlapod összekészítését, írtunk egy ellenőrző listát.

 • Megvan legelább egy oklevél PDF változata?
 • Megvan a legfeljebb 600 szavas leírás magadról?
 • Megvan az 1:1 arányú, jó minőségű profilfotód?
 • Kiemelted a szakterületed?
 • Beírtad, hogy mi legyen a neved mellett?
 • Beírtad az elérhetőségeidet? (Telefonszám, e-mail cím, weboldal, FB elérhetőség)
 • Megvan az aláírt Együttműködési Megállapodás?

Ha elkészült az írásod, akkor az e-mail tárgymezőbe írd be, hogy Mentor majd kérünk, hogy csatold a leveledhez:

 • a bemutatkozó leírásod Word vagy Pages dokumentum formátumban,
 • az okleveleidet, végzettségedet PDF vagy JPG formátumban,
 • a profilképedet JPG formátumban, és
 • az aláírt Együttműködési Megállapodást PDF formátumban és küldd el erre az e-mail címre:

hello@mimagazin.hu

A cikk szerzője:

Tari Valéria

99% Légy az egyetlen! című könyv szerzője,
Párkapcsolati Tanácsadó,
Szent Kakaó Healing Ceremónia Facilitátor,
ThetaHealing Instruktor

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.