Csütörtök Reggeli Napindító Meditáció

Csütörtök Reggeli Napindító Meditáció
15 perc ThétaHealing letöltésekkel

Meditálj velem csütörtök reggelente!

2021. április 1-től minden csütörtök reggel 5:50-as kezdettel napi hangoló, letöltésekkel megtűzdelt feltöltő meditációra invitálok minden kedves kapcsolódni vágyót a térben.

A reggeli rutin meghatározó tud lenni abban, hogy hogyan indul a napunk. Az, hogy éjszakai álmunkból felébredünk, már önmagában csoda, hiszen sokan éjszaka távoznak az örök vadászmezőkre. Ha szeretteink felébrednek, az a második csoda, amiért hálát adhatunk már a reggeli “önmagunkhoz” térést követően.

Ha van hol laknunk, van mit ennünk, rendelkezünk ivóvízzel, árammal, gázzal, fűtéssel, ezekkel a nagyszerű ajándékokkal, ezekért is hálát adhatunk, hiszen hányan a világban nem rendelkeznek ezekkel a számunkra alapvető életfeltételekkel.

A hála kifejezése erősíti azt, amiért hálásak vagyunk. Tudatosítása megerősíti a tisztelet és az alázatot mindazért, amivel megáldattunk.

A reggeli meditáció, egy rövid tornagyakorlat, az aznapi teendők vizualizációja és a hálaadás nagyszerűen felemel és feltölt.

A Reggeli Meditáció csütörtökönként szeretne ráhangolni arra, hogy a reggeli rutinod részévé válhasson ez a “folyamat”, amennyiben elhívást érzel rá.

Állandó zoom link:

Elektra HATZOPOULOS

Topic: Csütörtök Reggeli Meditáció Magyarul
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/83249021747?pwd=eFI0QlNxaVhuanFERDVqRXBNdDZ1Zz09
Meeting ID: 832 4902 1747

 

Szerző:
Hatzopoulos Elektra
Szólj hozzá Te is

A cikk szerzője:

Hatzopoulos Elektra

LifeCoach (Életvitel Útmutató), ThétaHealing ® Instruktor és Konzulens

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.